Informationsmøde om fjernvarme i Tranegilde Landsby

Ishøj Varmeværk er i fuld gang med at lægge ledningerne, som skal levere fjernvarme til Tranegilde Landsby, så beboerne i landsbyen kan få en grønnere og og mere energieffektiv varmekilde.

Beboerne i Tranegilde Landsby inviteres til informationsmøde om tilslutning til fjernvarme
den 7. august 2023 fra kl. 18.30-20.00

Vi ønsker at informere og engagere om projektet, hvorfor beboerne i Tranegilde Landsby inviteres til et vigtigt informationsmøde om fjernvarme, der vil blive afholdt den 7. august 2023 fra kl. 18:30 – 20:00 på Bredekærgaard i Landsbysalen, adressen er Bredekærgaard Vej 1, 2635 Ishøj.

Invitation til informationsmødet bliver sendt til beboere i Tranegilde Landsby via e-Boks.

Husk at underskrive, inden der graves forbi din bolig

Det er vigtigt, at du som forbruger aktivt tilkendegiver dit ønske om at få fjernvarme, inden Ishøj Varmeværk graver forbi boligen.

Har du spørgsmål til tilkendegivelsen er du velkommen til at kontakte Ishøj Varmeværk på ivv@ishoj.dk eller på tlf. 4357 7660

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du er i tvivl, om fjernvarme er det rigtige valg, så kan du deltage i informationsmødet, hvor Ishøj Varmeværk giver indsigt i projektet og svarer på spørgsmål fra beboerne i området.

Find information om projektet, informationsbreve, pris på fjernvarme og beregn den forventede årlige varmepris på Ishøj Varmeværks hjemmeside. Du kan også følge Ishøj Varmeværk på Facebook, og få løbende opdateringer og nyheder om projektet.

Ishøj Varmeværk ser frem til at møde beboerne i Tranegilde Landsby på informationsmødet.