Ny formand, medlemmer og konstitueret direktør i Ishøj Forsyning A/S

28-03-2022

Erfaren bestyrelse arbejder sammen med nye kræfter om at minimere prisstigningerne på vores vand- og spildevand, tilpasse til klimaforandringerne og sikre en robust og effektiv forsyning.

Det glemte valg. Det var overskriften på den avisartikel, som motiverede Per Meyer Jepsen til at mobilisere kampagnetropperne i form af kæreste og børn. Opslag på Facebook og husstandsomdelte breve har nu resulteret i, at Per har været med som borgervalgt repræsentant til tre bestyrelsesmøder i Ishøj Forsyning A/S. ”Jeg er lektor i miljøbiologi og forsker på Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet med vandrensning,” fortæller Per. ”Jeg synes, det er sindssygt spændende at arbejde med miljø og klima, og vil prøve at sætte fokus på, hvordan vi borgere i Ishøj hver især kan bidrage til at passe mere på vores grundvand.”

Nyt og erfarent

Det er den nyvalgte formand for Ishøj Forsyning A/S, Ole Beckmann Skourup, enig i. Hvor Per beskriver sig selv som den nye dreng i klassen, er Ole en erfaren herre, som har siddet i bestyrelsen i otte år. ”Vi skal helt klart have fokus på miljøet, bæredygtighed og klimatilpasning og på, at vi holder taksterne i ro gennem en robust og effektiv forsyning,” siger Ole. At priserne på vand- og spildevand holdes nede, interesserer mange forbrugere. Ishøj Forsyning A/S er derfor tilfredse med, at det nye vandværk i Ishøj Landsby er sat i drift og nu leverer vand til Ishøjs borgere. ”Vores nye vandværk skal være med til at minimere de prisstigninger på vand, som man ellers forventer. Vi skal fortsætte med at forvalte borgernes penge på den rigtige måde, hvor vi har et sundt regnskab, der balancerer,” siger Ole.

En af bestyrelsens første opgaver var at konstituere ingeniør Henrik Lemée som direktør for Ishøj Forsyning A/S efter den tidligere direktørs afgang. ”Som ingeniør er jeg født til at løse problemer,” siger Henrik med et smil. Han er glad for at få muligheden for at tage skridtet fuldt ud som konstitueret direktør med sine 12 års erfaring som stedfortræder og driftsansvarlig for kloaksystemerne i Ishøj Forsyning A/S. ”Jeg tænker, at min hverdag bliver meget den samme, omend med større ansvar og travlhed. Vi er en flad organisation bestående af otte mand. I det daglige samarbejder vi tæt med Ishøj Kommune om vores miljø, klimatilpasning og drift. Derudover har vi en god sparring med bestyrelsen. Vores overordnede opgave er at sørge for, at forsyningssikkerheden er i top med vand af høj kvalitet til og fra alle husstande i Ishøj Kommune. Vi fortsætter vores arbejde i samme gode spor.” 

Konstitueret direktør Henrik Lemée