KLARE MÅL

Klare fælles mål

Vi har høje ambitioner og klare mål for vores arbejde. Vi sætter forsyningssikkerheden højt, og rent vand i hanen samt afledning af spildevand er en selvfølge. Vi leverer høj kvalitet og service til den bedste pris opnået gennem rationel og omkostningseffektiv drift.

Sikkerhed langt ud i fremtiden

Vi prioriterer hensynet til fremtidens klima og miljø højt i alle drifts- og udviklingsopgaver. Vi har fokus på at sikre dig mod følgerne af klimaændringerne.

Ishøj Kommune er beliggende i et lavtliggende kystområde. Når vandstanden i havet stiger, og regnen samtidig kommer i meget store mængder, så kræver det noget særligt af kloakkerne. Derfor er vi i gang med at tilpasse spildevands- og regnvandssystemet til fremtidens klima.

Læs her i folderen om, hvordan vi bygger nyt vandværk, der skal levere Ishøj-vand til Ishøj-borgere. Vand, der bliver bragt til dig, uden at der skal tjenes penge på det. Læs også om, hvordan vi tilpasser Ishøj til klimaet for at forhindre oversvømmelser. Tag på klimatur med Ishøj Forsyning og meget mere.