Kort over fjernvarme

Ny udbudsrunde for udrulning af fjernvarme i Ishøj

Varme

Sidste år besluttede bestyrelsen i Ishøj Forsyning at annullere udbuddet vedrørende udrulningen af fjernvarme i boligområdet øst for motorvejen, da der kun blev modtaget ét tilbud fra én entreprenør, og prisen var betydeligt højere end forventet.

Nu bliver projektet sendt i udbud på ny.

”Vi ønsker at sikre en sund økonomi bag udrulningen af fjernvarme. I år forventer vi en større interesse blandt entreprenørerne for at påtage sig projektet med at anlægge fjernvarme i Ishøj. Derfor genudbyder vi nu projektet for boligområdet øst for motorvejen i håb om at modtage mere konkurrencedygtige priser. Til efteråret forventer vi også at udbyde entreprisen for anlæg af fjernvarme i Ishøj landsby, Vestervang og Torslunde, så anlæg af fjernvarme til disse områder kan begynde i foråret 2025,” udtaler Henrik Lemée, der er direktør for Ishøj Forsyning.

Udrulningen af fjernvarme vil ske i etaper. Samtidig vil strukturen for fjernvarmepriser blive opdateret for at gøre det nemmere for forbrugerne at gennemskue, hvad de skal betale for fjernvarme.

Nye kontrakter og informationsmøder omkring udrulningen af fjernvarme og anlægsarbejder vil blive afholdt så snart der er indgået kontrakt med en ny entreprenør.

Fjernvarmen i Ishøj udrulles i følgende etaper:

• Øst for motorvejen:

Område 1: Ørnekærs og Vibeholms Vænge.

Område 2: Pilegårds Vænge.

Område 3: Landlyst Vænge, Bredekærs Vænge, Vildtbaneparken, Tranebakken mv.

Område 4: Vejlebro og Jægerbuen

Område 5: Strandområdet

 

• Vest for motorvejen, landsbyerne:

Ishøj Landsby

Vestervang

Torslunde

Kort over fjernvarme