Nyheder

Følg med i sidste nyt fra Ishøj Forsyning.

 • Kort over fjernvarme
  Varme

  Sidste år besluttede bestyrelsen i Ishøj Forsyning at annullere udbuddet vedrørende udrulningen af fjernvarme i boligområdet øst for motorvejen, da der kun blev modtaget ét tilbud fra én entreprenør, og prisen var betydeligt højere end forventet.

 • Ishøj Forsyning
  Varme

  Som du måske har opdaget, har Ishøj Forsyning fået et nyt logo, der viser, at vi siden 1. juli har haft vokseværk. Vores ansvarsområde er udvidet, og vi håndterer nu tre forsyningsarter for borgerne i Ishøj under samme organisation: vand, varme og spildevand.

 • Indgang vandværk med mattertags
  Nyhed

  💧Kom med indenfor på en virtuel tur på Ishøj Vandværk og se vandets rejse fra kilde til vandhane. Klik dig rundt på vandværket ved at følge boblerne. Zoom ind. Drej rundt. Hop op på første sal og klik på de forskellige tags for at få viden om de processer på vandværket, der sikrer, at du hver dag modtager rent og friskt drikkevand. Vi glæder os til at byde dig velkommen 💙

 • Børnehænder med vanddråber
  Pressemeddelelse

  Fra december 2023 kan vi se frem til at skulle bruge mindre tid på rengøringen med at afkalke vandhaner og kaffemaskiner. Ishøj Vandværk begynder nemlig at sænke hårdhedsgraden i vandet, hvilket betyder, at alle i Ishøj får blødere vand direkte fra hanen.

 • Varmeværk
  Varme

  Ishøj Forsyning har vokseværk. Fra den 1. juli har byrådet i Ishøj besluttet at samle de tre selvstændige forsyningsselskaber Ishøj Varmeværk, Ishøj Vand og Ishøj Spildevand under Ishøj Forsyning.

 • Vandbeholdere

  Vi har testet drikkevandet i Ishøj for PFAS-stoffer

 • 1000 dage uden arbejdsulykker
  Nyhed

  I 2022 er der anmeldt mere end 45.000 arbejdsulykker i Danmark, 43 af dem med døden til følge. Der er derfor god grund til at fejre 1000 dage uden arbejdsulykker i Ishøj Forsyning.