Ishøj Forsyning

Nyt fra Ishøj Forsyning

Nyt fra Ishøj Forsyning

Som du måske har opdaget, har Ishøj Forsyning fået et nyt logo, der viser, at vi siden 1. juli har haft vokseværk. Vores ansvarsområde er udvidet, og vi håndterer nu tre forsyningsarter for borgerne i Ishøj under samme organisation: vand, varme og spildevand.

Fjernvarme til Tranegilde

De seneste seks måneder har været præget af høj aktivitet på varmesiden med implementering af fjernvarmeudrulningen i Ishøj. I Tranegilde landsby er hovedledningen anlagt til fjernvarme og i starten af 2024, forventer vi, at etablere stikledninger til de ejendomme, som har valgt at tilslutte sig fjernvarmen.

Fjernvarme til Øst for motorvejen

I efteråret 2023 har vi haft licitation på entreprisen for at udrulle fjernvarme øst for motorvejen i boligområderne Ørnekærsvænge, Vibeholmsvænge, Pilegårdsvænge og Jægerbuen.

Vi måtte annullere udbuddet, da vi kun modtog ét tilbud fra én entreprenør, og prisen var betydeligt højere end forventet. Bestyrelsen i Ishøj Forsyning har derfor besluttet at genudbyde entreprisen i december 2023. Vi håber at modtage flere bud og mere konkurrencedygtige priser så anlægsarbejder kan igangsættes i sensommeren 2024. Mere information om dette i det nye år.

Ny hjemmeside

I starten af det nye år får du adgang til en ny hjemmeside, der gør det lettere for jer som vores kunder og forbrugere at finde mere information om fjernvarme og forsyningen i Ishøj.

Vi glæder os til det nye år, og ønsker jer en glædelig jul.